Meiden Power

Meiden Power bestaat uit anderhalf uur thee, lekkers, meditatie, dans, yoga, kletsen en/of een kunstzinnige activiteit voor meiden van 8 t/m 12 jaar oud.

Deze bijeenkomsten brengen door de verschillende oefeningen meer zelfinzicht; oprechte aandacht voor elkaar, expressie in dans & beeldende kunst, subtiele technieken vanuit de mindfulness en yoga oefeningen. Zo zijn de bijeenkomsten gezellig, fijn én dragen ze bij aan de sociale en emotionele ontwikkeling.

Momenteel staan er geen nieuwe lessen gepland.
Wil je op de hoogte gehouden worden laat dan hier je mailadres achter.

Kinderyoga op locatie

Kinderfeestje? Yoga op school of op de opvang? Met passie geef ik kinderen van 2 t/m 12 jaar yogalessen met net dat beetje meer.

Graag zou ik ook bij jou/jullie mijn yogalessen komen geven. Voor de allerkleinste kan dit een half uurtje met een boek, yoga en dans op avontuur in het dierenbos zijn. Voor de grootse kinderen een workshop waarin yoga, mindfulness en een creatieve activiteit bijdragen aan een stuk zelfbewustzijn en samenwerking. En alles wat hier tussen in zit.

Over Mij

Ik ben Desiree, meidencoach en moeder van twee dochters Wies (2013) en Keet (2016). Wie ben ik? Hoe heb ik tot nu toe geleefd?

Inzicht in jezelf maakt je mild en leert je over de meest moeilijke processen waar iedereen mee te maken kan krijgen. Velen van ons worden geleefd, door de drukte en de verwachtingen van de wereld om ons heen. Ik ben daarin niet anders. Maar ik leerde ook stil te staan, ging yogalessen en mindfulnesstraining volgen, een opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach doen, pianospelen en wandelen.

Als meidencoach breng ik alles wat ik in mijn werk en leven geleerd heb samen met dat wat ik van nature doe: elk mens écht zien en erkennen. Mijn rustige uitstraling en oprechte aandacht maakt dat meiden zich snel vertrouwd en gezien voelen.

StralenderWijs

Adres:
Stadstuin 20
Europalaan 20
3526 KS Utrecht

0628784810

info@stralenderwijs.nl