Intuïtief en creatief meidencoach voor meer weerbaarheid & zelfvertrouwen

Kinderen zijn puur, open en zichzelf als ze zich veilig en gezien voelen. Wanneer dat op welke manier dan ook niet zo is, voelen ze zich onzeker, sluiten ze zich af of krijgen ze klachten. Veel mensen worstelen met dezelfde dingen, zoals je alleen voelen. Juist bij jonge meiden die zich onzeker voelen en spanning ervaren is het zo belangrijk dat ze dat zien en ervaren. Liefst al in de pre-puberperiode, want daarna wordt de worsteling vaak nog groter. Het meeste leren ze van hoe wij voor leven, van onze kwetsbaarheid en onze groei. Wanneer jij zelf hierin stil komt te staan, kan je dochter hierin ook niet verder groeien.

Ieder kind heeft weleens haar dag niet. Maar soms duurt zo’n periode langer. Probleemgedrag bij kinderen is signaalgedrag. Vanuit mijn coaching gaan we aan het werk met de boodschap achter het gedrag.
Wat je dan signaleert bij je dochter is bijvoorbeeld:

 • Ze heeft weinig vriendinnen (of last van ‘meidenvenijn’), lijkt eenzaam, wordt gepest of pest zelf.
 • Ze is prikkelbaar, reageert gevoelig, slaapt slecht, , heeft vaak buikpijn of andere lichamelijke klachten, het is nooit goed genoeg.
 • Ze uit zich niet of juist heel heftig, vertoond grensoverschrijdend gedrag, houd zich moeilijk aan afspraken.

Als ouder voel je je bezorgd. Er is iets, maar het lastig om je vinger erop te leggen. Als je met haar praat laat ze weinig los. Of – als je mazzel hebt – ze vraagt juist om je hulp. Tijd om er iemand van buiten bij te halen.

Misschien herken je sommige dingen zelf ook, al hoeft dit niet.

 • Je voelt je soms eenzaam of onbegrepen. Alle andere ouders op het schoolplein kletsen en niemand ziet jou staan. Je hebt weinig tijd voor jezelf en weet niet meer waar je energie uit kan halen. De (seksuele) relatie met je partner is uit balans.
 • Je voelt je moe, reageert gevoelig, slaapt onrustig, hebt vaak hoofdpijn of andere lichamelijke klachten, het is nooit goed genoeg.
 • Je gaat zelf over je grenzen heen. Je plant te veel afspraken. Je bent blij dat het 16 uur is en je een biertje/wijntje kan drinken. Gaat te laat slapen. Blijft toch net die ene serie nog kijken. Vaker dan je wilt heb je een kort lontje.

Ik weet hoe het is om als ouder struggles te hebben en bij je kind te zien én heb ik mogen ervaren hoeveel effect het had op mijn dochters toen ik (weer) voor mezelf ging zorgen. Soms zit je in een spiraal waarvan je niet goed weet hoe je het kan omdraaien.
Ik breng jou en jouw dochter terug bij zichzelf. Zo krijgen jullie meer zelfvertrouwen, leren jullie grenzen stellen en deze te respecteren, naar elkaar luisteren en meer ontspannen te leven.

Je kind is een hele mooie spiegel.
Aan ons de taak daar heel goed in te kijken en er vervolgens wat mee te doen.

In mijn coaching bied ik:
Creatieve en lichamelijke expressie
Ik ben overtuigd van de positieve werking van kunst en kunstzinnig bezig zijn op ons welbevinden. Het brengt je weer in contact met jezelf. Hiervoor hoef je geen speciaal talent te hebben. Mijn praktijk is tegenover park Transwijk, ook de natuur en buiten heeft zijn kracht. We gaan kijken en werken met dat wat bij jou past. Ik help jou de spiegel te (h)erkennen, niet dienende patronen te doorbreken en je krijgt tools om achter het signaal gedrag van je dochter te kijken.

Veiligheid
Ik zie ieder mens. Samen met mijn rustige uitstraling zorgt dit dat meiden zich snel op hun gemak voelen. Dat maakt dat zij zich openstellen om samen aan de slag te gaan. Bij mij mag alles gezegd worden en alles mag er zijn. Dat voelen kinderen.

Bouwen aan zelfvertrouwen en weerbaarheid
Alles wat ik inzet is erop gericht dat meisjes leren wat ze waard zijn. Ze leren meer over hun gevoelens en over hoe belangrijk het is om je uit te spreken over je behoeften. We doen dit spelenderwijs. Onderdeel hiervan zijn lichamelijke expressievormen als dansen, zingen (en lachen!), beeldende expressievormen als schilderen en kleien, mindfulness, yoga, ademhalings- en concentratieoefeningen of visualisaties. Want soms is er juist rust en stilte nodig om echt te kunnen voelen wat je behoeften zijn en waar grenzen liggen.

Mijn dochter is bij Meidenpower geweest en kwam iedere keer super enthousiast thuis, echt geweldig. Ik zag aan haar dat ze er met plezier heen ging en vol energie weer van terug kwam. Desiree werkt op een prettige manier met hen, gevoelens en gedachten letterlijk vorm geven, ze tastbaar maken. Ik denk dat ieder kind hier wel iets uit kan halen, gericht op groei van je persoonlijkheid, zelfvertrouwen, ontspanning.
Een aanrader!
Suzan

De meiden zelf na een groepsles:

Leuke verf opdrachten.
Fijne yoga.
Dansen was leuk!
Leuke klei opdrachten.
Lekkere gezonde hapjes.
Alles was leuk.

Afspraken en investering

Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een traject voorstel op maat. Deze prijzen variëren afhankelijk van frequentie, duur, en intensiteit van het coachingstraject. Betalen in termijnen is mogelijk (hiervoor rekening ik 10% extra administratiekosten).

Bij de prijs zit alles inbegrepen: intakegesprek, coachingsafspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals..

Wil jij samen met je dochter op reis zodat:

• Jullie kunnen genieten in het nu.
• Zij weet wat haar behoeften, talenten en kwaliteiten zijn en hoe ze die kan inzetten.
• Zij weerbaar is en haar grenzen kan aangeven, ze zich kan uiten en om hulp vraagt.
• Zij vrij is van spanningsklachten.
• Jij vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen keuzes maakt en je grenzen aan geeft.
• Jij je niet langer laten beperken door belemmerende overtuigingen.
• Jij relaties aangaat vanuit verbinding en wederzijds respect.

Neem dan contact met mij op. In een kennismakingsgesprek ontdekken we snel of ik degene ben aan wie je je dochter toevertrouwt om haar meer tools te geven om steviger en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

Een traject meidencoaching is inclusief:

 • intake
 • coachingafspraken
 • sessies
 • btw
 • materiaal
 • tussentijds mail- en/of telefonisch contact.
 • verslagen
 • Informatie en/of adviezen
 • opdrachten en handvatten voor thuis
 • evt. bezoeken aan school
 • evt. samenwerking met andere professionals
Intake gesprek
€ 80
1 sessie van maximaal 1 uur (gratis bij afname van een traject)

Traject meiden coaching
vanaf € 975,-

De tarieven zijn inclusief 21% BTW.

De factuur wordt vooraf aan de eerste coachsessie per e-mail toegestuurd.

Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Over Mij

Ik ben Desiree, meidencoach en moeder van twee dochters Wies (2013) en Keet (2016). Wie ben ik? Hoe heb ik tot nu toe geleefd?

Inzicht in jezelf maakt je mild en leert je over de meest moeilijke processen waar iedereen mee te maken kan krijgen. Velen van ons worden geleefd, door de drukte en de verwachtingen van de wereld om ons heen. Ik ben daarin niet anders. Maar ik leerde ook stil te staan, ging yogalessen en mindfulnesstraining volgen, een opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach doen, pianospelen en wandelen.

Als meidencoach breng ik alles wat ik in mijn werk en leven geleerd heb samen met dat wat ik van nature doe: elk mens écht zien en erkennen. Mijn rustige uitstraling en oprechte aandacht maakt dat meiden zich snel vertrouwd en gezien voelen.

StralenderWijs

Adres:
Stadstuin 20
Europalaan 20
3526 KS Utrecht

0628784810

info@stralenderwijs.nl