Achter elk kind dat gelooft in zichzelf, staat een volwassene die dat ook gelooft.

 

Het ouderschap is een uitdaging: de balans vinden tussen alle ballen die we hoog mogen houden én bij onszelf blijven. Onze kinderen leren het meeste van hoe wij “voorleven”, van onze kwetsbaarheid en onze groei. Met voorleven bedoel ik het voorbeeldgedrag wat jij als ouder toont. Dit is het grootste kado wat je je kind kan geven. Wanneer jij ervoor kiest om voor jezelf te zorgen, kan je kind dit ook leren.

Wil jij jezelf ontwikkelen?
Wil je jouw dochter “voorleven” om weerbaar en vol zelfvertrouwen in het leven te staan?
Herken je dat je;

  • De lat vaak té hoog hebt liggen?
  • Je vaak onzeker voelt, je durf jezelf niet echt te laten zien?
  • Gespannen bent en/of vaak hoofdpijn of andere spanningsklachten hebt.
  • Veel vaker samen zou willen lachen i.p.v. regelmatig uit je slof schieten.
  • het gevoel hebt dat je niet gezien wordt en je je onbegrepen voelt door je omgeving?

Je verlangt er naar om weer te genieten in het nu. Je wilt je energiek voelen, keuzes maken vanuit zelfvertrouwen en zelfliefde, je niet langer laten beperken door belemmerende overtuigingen en je grenzen op tijd aangeven. Je verlangt naar relaties vanuit verbinding, waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Ik ben daar ook geweest. 
Ik weet hoe het is om als ouder struggles te hebben en bij je kind de gevolgen te ervaren. Ook heb ik mogen ervaren hoeveel effect het had op mijn dochters toen ik (weer) voor mezelf ging zorgen. Soms zit je in een spiraal waarvan je niet goed weet hoe je het kan omdraaien. Dat is precies waar ik jou als ouder graag bij help. 

Na een coachingstraject met mij, herken jij de patronen die je met je meedraagt. Je leert hierin realistische verwachtingen te scheppen. Je herkent belemmerende overtuigingen en leert deze minder serieus te nemen. Je ontwikkelt een grow-mindset, krijgt meer zelfvertrouwen, leert grenzen aan te geven en keuzes te maken die bij jou passen. Je gaat kijken naar jouw relaties, deze waar wenselijk verdiepen en terugbrengen in balans vanuit verbinding en zelfliefde. Je staat in je kracht, straalt en geniet van de dingen die je doet.

Je hoeft niet beter te worden dan je bent;
je wordt meer wie je werkelijk bent.

Coachen van ouders.

Soms werk ik juist met jou, als ouder of verzorger. Onze kinderen zijn onze spiegels. Kinderen nemen onbewust zoveel van ons over. Graag loop ik een stukje met je mee. Niet om jou te veranderen, maar om meer bij jouw ware ik te komen. Als mens zijn we heel in onze gebrokenheid.
Ik hou de spiegel voor zodat jij kunt kijken naar je eigen vanzelfsprekendheden en blinde vlekken. Het resultaat is dat je niet dienende patronen leert herkennen en deze kunt doorbreken. Enkel dit kan helpen om weer te ontspannen, om je zekerder te voelen en meer te genieten van het leven.

Creatieve en lichamelijke expressie

Kunst en kunstzinnig bezig zijn heeft een positieve werking op ons welbevinden. Het brengt je weer in contact met jezelf. Hiervoor hoef je geen speciaal talent te hebben. Soms is het makkelijker om te voelen, te bewegen en expressie te geven zonder de taal van woorden. Of kan dit het zetje zijn om wel de woorden te vinden. Expressie kan op zoveel manieren en juist het dynamische maakt dat het inzicht geeft daar waar alleen woorden en denken niet komen. Mijn praktijk is tegenover park Transwijk. Tijdens mijn coachingsmomenten maak ik daarom ook graag gebruik van dit park, de kracht van buiten en dicht bij de (onze eigen) natuur. We gaan kijken en werken met dat wat bij jou past.

Over mij

Ik zie ieder mens. Ik zie ieder mens als heel mens, zonder oordeel.
Je bent welkom met alles wat is, geen goed of fout, kwetsbaar en moedig. Hulp zoeken, je verhaal delen en naar jezelf durven kijken vraagt moed.
Mijn open houding samen met mijn rustige uitstraling zorgt dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Dat maakt dat zij zich openstellen om samen aan de slag te gaan. Bij mij mag alles gezegd worden en alles mag er zijn.

Dit is voor jou als jij;
Ben jij een ouder die juist naar zichzelf wilt kijken? Ben jij opzoek naar meer balans? Wil jij jezelf ontwikkelen en je dochter “voorleven” om het leven ten volle leven.
Dan is mijn coaching voor jou geschikt.

Hoe het werkt
Na een uitgebreide intake krijg je 3 sessies van 50 minuten. Hierin is er aandacht voor dat wat er is, je vraag en wat daaraan ten grondslag ligt. Dat waarmee je vastloopt komt vaak ook voort uit je verleden. Patronen die eerder dienend waren maar nu niet meer. Hoezeer we ons ouderlijk huis inmiddels ook ontgroeid zijn, toch blijkt zo dikwijls dat we diep van binnen trouw blijven aan wat we daar hebben geleerd. Om dit dan onbewust weer doorgeven aan onze kinderen. Zo gaan we ook dieper in op wat jouw dochter spiegelt.
Na deze drie sessies hebben we een evaluatie en kijken we samen of een vervolgstap meerwaarde heeft.

Investering in jezelf en jouw dochter
Voor € 575,- inclusief 21% BTW krijg jij een uitgebreide intake, 3 sessies en een evaluatie gesprek zodat je het leven weer ten volle kan (voor)leven, genieten, stralen en je eigenheid kan omarmen.

Stadstuin 20
Europalaan 20 K1.1.9
3526 KS Utrecht